null

We Love The Planet

Een fris, schoon gevoel met de We Love The Planet Deodorant

Dit merk is ontstaan uit liefde en passie voor onze planeet. Wij vinden het ontzettend belangrijk om te weten wat voor grondstoffen er in een product zitten en waar het vandaan komt.


De deodorant van We Love The Planet zijn gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten die niet alleen verzachten en hydrateren, maar ook je oksels de hele dag heerlijk fris houden. De zachte crème wordt snel door je huid opgenomen zonder de poriën te verstoppen. De deodorant van We Love The Planet heeft kokosolie en bijenwas als basis, waardoor hij smeerbaar is en je huid fluweelzacht aanvoelt. Baking soda neutraliseert geurtjes op een volledig natuurlijke manier, waardoor je oksels altijd fris blijven!

 

Omdat elk lichaam anders is, bevat ons assortiment verschillende varianten, waaronder een hypoallergene en gevoelige variant zonder zuiveringszout. Elke deodorant heeft zijn eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is er voor iedereen een perfecte match!

 

We Love Deodorant is er in een blikje of als stick. De stick is verpakt in papier, wat betekent dat als de deodorant op is, je hem gewoon in de prullenbak kunt gooien. Easy peasy! Wij kozen voor de deodorant in een blikje omdat 95 procent van de blikjes in Nederland wordt gerecycled, wat het echt verantwoord maakt. In zowel de stick als het blikje worden dezelfde ingrediënten gebruikt, waardoor ze even effectief zijn. De substantie is natuurlijk wel anders: de deodorant in het blikje is zachter en de stick is steviger.

Veelgestelde vragen over deodorant van We Love The Planet

We love deodorant

Er zit geen aluminium in de deodorant, maar het blikje is er wel van gemaakt!?

Blik is het meest gerecyclede type verpakking in Nederland en daarom gebruiken wij het.

Hoe lang doe ik met een blikje deodorant?

Gewoonlijk gebruik je een blikje deodorant voor ongeveer 10-12 weken.

Hoeveel deodorant heb ik nodig per keer?

De kokosolie helpt de deodorant gemakkelijk uit te smeren en je hebt maar één toefje per oksel nodig.

Ik krijg irritatie onder mijn oksel van de deodorant, hoe kan dit?

Als je een reactie krijgt na gebruik van onze deodorant, ben je waarschijnlijk allergisch voor de baking soda (natriumbicarbonaat) in het product. Voor jou hebben we So Sensitive en Sweet & Soft (veganistisch). Deze hypoallergene varianten bevatten geen zuiveringszout en zijn bijzonder zacht voor de gevoelige huid.

Kan ik de deodorant meenemen in het vliegtuig?

Ja, de deodorant van We Love The planet deodorant kan mee in het vliegtuig. Houd er alleen rekening mee dat het product zal smelten als het wordt blootgesteld aan temperaturen hoger dan 26 graden Celsius. Als je naar een warm land reist, bewaar het dan in de koelkast.

Geeft de deodorant van We Love The Planet vlekken op je kleding?

We Love The Planet deodorant geeft geen vlekken. De basis van de deodorant bestaat uit oliën en vetten, dus het is handig om een paar minuten te wachten voordat je je kleren aantrekt, zodat het de tijd heeft om in je huid te trekken en vooral niet te veel te gebruiken.