Naïf

De huidverzorging van Naïf maakt verzachtende en verzorgende producten die zowel de gevoelige baby- en kinderhuid maar ook de volwassen huid beschermen. De producten van Naïf bevatten alleen de beste ingrediënten uit de natuur, zoals lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract). De producten zijn daardoor vrij van minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.

Naïf no-nonsense skincare is geschikt voor ieder huidtype. Van de allergevoeligste babyhuid tot de volwassen huid. Pure kwaliteit, met enkel ingrediënten die jij en/of jouw baby echt nodig heeft.

In 2013 werd Naïf geboren: natuurlijke verzorging voor Baby & kids, met alleen ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een natuurlijk assortiment voor jong en oud. Want ook jij hebt recht op gewoon goede, simpele, natuurlijke huidverzorging.

 

“Ieder mens wordt van nature naïef geboren: puur, eerlijk en onbevangen. Dat willen we graag zo houden. Toxische ingrediënten, moeilijke woorden en misleidende claims horen daar niet bij” – Jochem Hes en Sjoerd Trompetter, founding fathers van Naïf.

 

Over simpel gesproken 

Bij Naïf kijken ze liever hoe het anders kan en kijken ze naar natuurlijke alternatieven die hetzelfde, zo niet beter, resultaat geven als de niet-natuurlijke varianten. Bij ons vind je ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado olie en tomatenextract. Maar ook zinkoxide en kokosvezels. Minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën; daar blijven we van weg. Want dat heeft je huid niet nodig en dient ook de planeet niet.

 

Daarom is Naïf te koop en te bestellen bij No Nasties.