null

Naïf

Naïf natural skincare goed voor je huid

Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Exact wat de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze kinderen kregen. Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Niet helemaal de bedoeling.

Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

 

Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Zo bevatten Naïf producten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol.

 

Naïf is een Nederlands merk dat producten aanbiedt die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke stoffen. Dit betekent dat de producten van Naïf geschikt zijn voor alle huidtypen, met name de droge en gevoelige huid.

De producten van Naïf zijn ook veganistisch, dierproefvrij en vrij van SLS en parabenen. Het bedrijf gebruikt ingrediënten als avocado-olie, katoenzaadolie en lijnzaadolie in zijn formules. Chemische conserveringsmiddelen of agressieve chemicaliën worden ver uit de buurt gehouden.

Naïf natuurlijke zonnebrandcrèmes

Naïf is een merk van natuurlijke zonnebrandcrèmes en lotions met minerale filters van zinkoxide, vrij van schadelijke ingrediënten. U kunt kiezen tussen SPF 30 en SPF 50. Zo kunt u zorgeloos en goed beschermd van de zon genieten. Naif heeft ook een baby zonnebrandlijn die uw kleintjes beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.

 

Naïf biedt naast een lijn zonnebrandcrème voor baby's ook een grote selectie andere verzorgingsproducten voor baby's en kinderen. De lijn is vrij van allergenen en bevat geen synthetische parfums. Naif babyproducten prikken dus niet in de ogen en irriteren de hoofdhuid niet.

Naïf is vegan

Het merk Naif heeft een enorme aanhang. Het bedrijf verpakt zijn producten in neutrale stijlvolle flessen en potten, en levert alleen gezichtsverzorgings- en huidverzorgingsproducten die 100 procent veganistisch zijn. Naif test zijn producten niet op dieren, dus de huidverzorgingsproducten van het merk zijn niet alleen vriendelijk voor de huid, maar ook voor dieren en het milieu.

Naïf voor volwassenen

Naïf biedt ook een ruim assortiment hoogwaardige producten voor volwassenen. De Naïf dagcrème en bodylotion zijn uitstekende essentials voor uw dagelijkse verzorging. Voor bad en/of douche kunt u kiezen uit Naïf shampoo of Naïf badolie.

 

Als u op zoek bent naar hoogwaardige natuurlijke huidverzorging, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij No Nasties maken we het gemakkelijk en leuk om online te winkelen voor Naïf-producten. We bieden regelmatig Naïf kortingen en speciale promoties aan op onze website.