null

Sober

Eenvoudig, effectief en zacht: natuurlijke huidverzorging, ontwikkeld op basis van farmaceutisch onderzoek. Clean Beauty gemaakt in Duitsland.

Gedreven door de zoektocht naar uitstekende verzorging voor onze eigen huid, zijn we zelf begonnen met het onderzoeken en ontwikkelen van zeer effectieve formuleringen voor celvernieuwing en de vermindering van schadelijke oxidatieve stress. Om aan onze hoge eisen te voldoen en invloed te kunnen uitoefenen op het gehele ontwikkelingsproces, leveren wij alleen kwaliteit made in Germany. sober wil graag de problemen oplossen die mensen hebben met hun huid, de verzorging en het scheren en een alternatief bieden voor conventionele cosmetica. We zijn erg blij dat veel mensen ons al hebben vergezeld op weg om luxe verzorging natuurlijk, effectief en compatibel te maken.

Onze filosofie van schone zorg betekent dat we ons concentreren op de essentie. Het volume dat bij de dagelijkse huidverzorging wordt aangebracht, is klein en wordt over een groot oppervlak verdeeld. We concentreren ons daarom bewust op ingrediënten waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. Zonder parabenen, petrochemicaliën, nanodeeltjes, siliconen, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleuren en vele andere vervuilende stoffen en hulpmiddelen uit de industrie, stelt prof. Dr. Schirner en zijn team onze cosmetica met actieve ingrediënten. Onze producten zijn ontwikkeld om de huid dagelijks te regenereren en te beschermen en huidveroudering tegen te gaan.

Volgens de EU-wetgeving zijn geen producten of hun ingrediënten getest op dieren.
Sober clean care No Nasties

VERZORGINGSLIJN MET ANTI-AGING EN EFFECTIEVE HUIDVERZORGING

Een vitale huid straalt aantrekkelijkheid en gezondheid uit. Is dit op jonge leeftijd nog het geval, vanaf het 25e levensjaar vermindert de productie van collageen en hyaluron. Daarom is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken die deze van buitenaf innemen. Door het gebruik van hooggedoseerde vitaminen en micronutriënten zorgen onze producten voor gezichtsverzorging voor een fris en gezond uiterlijk. Onze gezichtsverzorgingsproducten zijn geschikt voor de droge, vette, normale, gevoelige, acne- of gecombineerde huid. De Clean Care formule ondersteunt het natuurlijke regeneratievermogen van de huid en helpt in de loop van de weken de productie van vet en talg te reguleren.

Met de Sober verzorgingslijn voor vrouwen en mannen is het niet absoluut noodzakelijk om een speciale vochtinbrengende crème, dagcrème, nachtcrème, oogcrème, anti-aging of huidverzorgingscrème te gebruiken: Onze producten zijn zo samengesteld dat ze veilig en doeltreffend te gebruiken zijn. Wij gebruiken biologische ingrediënten die niet alleen een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en aminozuren bevatten, maar ook veel nuttige antioxidanten, vitaminen en minerale zouten. Extra verzorging van de oogzone is niet nodig, aangezien onze gezichtsverzorging is ontworpen voor het hele gezicht. Bovendien kan de gezichtshuid met een gezichtsreiniger worden ontdaan van milieu-invloeden en vuil. Na de gezichtsreiniging kan indien nodig onze anti-aging vochtinbrengende crème als verzorgingscrème worden aangebracht.