Flow Cosmetics

Wij maken cosmeticaproducten van de beste en meest pure ingrediënten ter wereld
Onze belangrijkste actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en ronduit robuuste Scandinavische energie

Waarom zijn producten uit het hoge noorden zo bijzonder?

Onze planten hebben een hoog gehalte aan beschermende voedingsstoffen die de planten tijdens de korte Finse zomer opslaan. Tijdens de zomer schijnt de zon dag en nacht. Dit hebben de planten nodig om de koude gure winters te kunnen doorstaan. Tijdens de winter verdwijnen de planten immers onder een dikke laag sneeuw en ijs. Het duurt dan maanden voordat de planten de zon weer terugzien. De intensieve zomers zorgen voor een overvloed aan vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de planten.

 

Wij zijn trots op de Finse natuur
Finland is het thuisland van enkele van 's werelds schoonste bossen, meren en rivieren. Deze zuiverheid wordt weerspiegeld in onze producten die voor u zorgen op alle niveaus: huid, geest, en holistisch welzijn.

 

We geloven in puurheid en stralen van binnenuit
Onze producten zijn gemaakt van positieve energie. We willen dat je sterk en krachtig bent. Onze producten bevatten hoogwaardige essentiële oliën en kristallen die je helpen om je zo te voelen. Wanneer je onze producten gebruikt, voel je de therapeutische werking in je lichaam en geest.

 

Hoe is Flow Cosmetics begonnen
Toen Riitta Jänkälä zich afvroeg waarom ze in hemelsnaam chemische stoffen op haar eigen huid en die van haar kinderen smeerde, vreesde ze het ergste. Toen ze als kapster werkte, kwam ze dagelijks in contact met bekende cosmeticamerken, en die begonnen haar steeds meer tegen te staan. Dus besloot ze in 2003 om de zaken recht te zetten door schone en mooie huid- en haarverzorgingsproducten te creëren die gemaakt zijn van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.