Koseli

Koseli is een ethisch merk dat anderen wil inspireren en is ontstaan op onze biologische kruidenboerderij en trainingscentrum in Nepal, Herb Nepal. Het is in 2014 opgericht door Benjamin en Simone en is samen met de lokale boerengemeenschap gegroeid. De productie vindt plaats in Nepal en sinds maart 2020 produceren we nu in Eindhoven, Nederland.

 

ETHISCH
We geloven in het maken van de juiste keuzes, zijn transparant in wat we doen en doen integer zaken.

 

INSPIREREND
Met onze dromen, onze passie en onze liefde creëren we producten die een verhaal vertellen.

 

EMPOWEREND
Onze boerderij leidt en ondersteunt Nepalese boerenfamilies om biologische en duurzame landbouwmethoden te gebruiken. Hun Fair Trade-kruiden worden vervolgens verwerkt tot natuurlijke producten die hen verbinden met een duurzame en inclusieve waardeketen. Onze producten vertegenwoordigen de 'boer 2 markt' verbinding.

 

IMPACTVOL
Met permacultuur en eco-/sociaal bewuste producten creëren we een positieve impact op aarde en mensen. Met een nieuwe productiewerkplaats in Eindhoven, Nederland creëren we lokale producten met een wereldwijde impact.

 

PLANTAARDIG
Onze veganistische ingrediënten omvatten kruiden-, plantaardige en plantaardige oliën, boters en extracten - allemaal natuurlijk. We hebben een assortiment inspirerende, natuurlijke, plantaardige zepen voor lichaams-, hand-, scheer- en zeepvrije haarrepen.