-15%

Sisal zeepzakje

Availability:
Direct leverbaar
€3,49 €2,97
Gift wrapping:
Options available
Current Stock:
12
Adding to cart… The item has been added

Zeepzakje

Het sisal zeepzakje is de perfecte toevoeging voor je zeep. Zo gaat het verspilling tegen doordat je zeeprestjes die net te klein zijn om vast te houden tot het einde kunt opmaken. Daarnaast biedt dit de oplossing als je de zeep net iets vaker uit je handen laat glijden dan je lief is. Tevens zorgt de combinatie van zeep en de soap pouch voor extra schuim. En wordt je huid tegelijkertijd licht gescrubd. Kortom een win-win-win-win situatie.

Gebruik het sisal zeepzakje onder de douche, in bad of gewoon om je handen mee te wassen.

Sisal:
Deze soap pouch is gemaakt van 100% sisal. Deze volledig natuurlijke vezel wordt gewonnen uit de bladeren van de agaveplant en is dan ook biologisch afbreekbaar. Sisal is een sterke vezel en komt van oudsher voor in meer verfijnde weefsels. De Maya's gebruikte het bijvoorbeeld vooral voor kleding. Dus, je hoeft je niet meer druk te maken over plastic, dit zeepzakje doet zijn werk zonder negatieve impact op het milieu.

Het gebruik van het sisal zeepzakje:
Doe je favoriete blok zeep in het sisal zeepzakje en voilá… klaar is kees. Gebruik het onder de douche, in bad of gewoon om je handen mee te wassen. Door de open structuur en ademende werking van sisal droogt je natuurlijke zeep tussendoor goed op. Dit werkt het beste als je het zeepzakje ophangt, zo gaat je zeep extra lang mee. Als je de soap pouch tussendoor wilt wassen, dan kan dat. Wij raden aan om hem in de wasmachine op een programma van 30 graden te wassen. Laat hem daarna aan de lucht drogen. 

Intro:
Perfect om je zeep in te bewaren of om mini stukjes zeep helemaal mee op te maken.

Reviews

  • 5
    Superfijn

    Posted by Mindy Martosoedjono on 18th Mar 2021

    Echt heel fijn om je zeep in te bewaren en gebruiken! Na gebruik gewoon ophangen en dan droogt de zeep netjes op. Aanrader om erbij te bestellen!