Natuurlijke deodorant - Neutral

UPC:
8720256109068
Availability:
Direct leverbaar
€8,99
Width:
10,00 (cm)
Height:
10,00 (cm)
Depth:
5,00 (cm)
Gift wrapping:
Options available
Current Stock:
3
Adding to cart… The item has been added

Zonder poespas! Soms heeft iets moois niets extra’s nodig. Dat bewijst deze neutrale deodorant maar weer eens.

Heerlijk neutraal, maar wel effectief. De hele dag beschermd door de natuurlijke, verzorgende en zachte ingrediënten. De deodorant is enorm effectief tegen zweet door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Ideaal voor als je niet zo van poespas houdt of vindt dat je deodorant niet mag ruiken.

Daarbij gaat het potje gemakkelijk 2 tot 3 maanden mee. 

 

Een paar natuurlijke bestanddelen uitgelicht.

Shea Butter
Dit ingrediënt werkt verzachtend en rustgevend op de huid. Wat Shea Butter zo bijzonder en onderscheidend maakt van andere natuurlijke oliën is het hoge gehalte aan verzorgende eigenschappen hierin. Doordat Shea Butter zo’n hoog gehalte heeft, ondersteunt Shea Butter je huid sterk in het herstellend vermogen. Wij zijn enorm dol op Shea Butter!

Kokosolie
Natuurlijke huidverzorging in een bruin jasje! Kokosolie is heel geschikt als natuurlijke huidverzorging. Het maakt je huid zachter, heeft voedende eigenschappen en beschermt de huid. Een waardig ingrediënt voor de gevoelige huid van de oksels.

 

Hoe gebruik je een smeerbare deodorant?
Smeerbare deodorant werkt anders dan traditionele deo. Dat kan aan het begin wat wennen zijn, maar als je eenmaal gewend bent wil je niet anders. We helpen je met de volgende stappen graag op weg:

  1. Draai het plasticvrije potje open.
  2. Haal met je wijsvinger (of duim, middelvinger, ringvinger of pink – het maakt ons niet uit ) een beetje smeerbare deodorant uit het potje, ongeveer ter grootte van een erwt.
  3. Breng de smeerbare deodorant naar je oksel. Laat het daar heel even opwaren door de wartme van huid voordat je het uitsmeert. Dit zorgt ervoor dat de deo makkelijker uit te smeren is.
  4. Draai het potje weer dicht en voilà! Je bent de hele dag beschermd.

 

Ingrediënten: 
Natrium Bicarbonaat, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Coconut Oil, Zea Mays Starch, Magnesium Hydroxide, Zinc Ricinoleate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

30 dagen retour