HappySoaps

100% Plasticvrije en Natuurlijke Verzorging - Handgemaakt in Nederland

HappySoaps ontwikkelt en produceert 100% plasticvrije en natuurlijke cosmetica producten. Onze focus ligt op het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit, eerlijk geprijsde producten die goed zijn voor de mens & het milieu. Wij produceren al onze producten op onze eigen productielocatie in Gelderland, Nederland. Wij willen een plasticvrije cosmetica markt.

Daarom zijn wij HappySoaps gestart. Wij vinden dat ons land, onze zee en onze aarde afval verdient wat niet 450 jaar nodig heeft om af te breken. Daarom zijn onze producten volledig plasticvrij, rotzooi-vrij en bestaan ze uit natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou & het milieu.Onze zee bestaat op dit moment uit meer dan 5.25 biljoen stukken plastic. Deze Plastic Soep wordt veroorzaakt doordat wij mensen een enorme hoeveelheid plastic produceren dat als afval in het milieu terecht komt.

 

HappySoaps en ander merken van bars (vaste zeep, shampoo en conditioner) maken plastic flessen onnodig, deze shampoo bars, conditioner bars en happysoaps voor je body (lichaam) gaan veel langer mee dan de vloeibare tegenhanger die overigens uit 80% water bestaan. Shampoo bars zijn natuurlijke shampoo's, vol met natuurlijke ingrediënten, ze zijn dus natuurlijk en plasticvrij, hierdoor ook makkelijker te vervoeren en besparen ruimte in de vrachtwagens en in je badkamer.

 

HappySoaps heeft diverse shampoo bars, conditioner bars, body bars en deodorant in het aassortiment.

 

Stap vandaag nog over naar de natuurlijke shampoo's van HappySoaps;