null

Geplaatst door Fred 1st feb 2023

Water komt al uit de kraan, toch?

Precies! Daarom bevatten al onze Shampoo Bars, in tegenstelling tot reguliere verzorgingsproducten (die vaak voor meer dan 80% uit water bestaan), enkel de werkende ingrediënten.

Bij gemiddeld gebruik komt 1 shampoo bar overeen met 3 à 4 flessen shampoo. Shampoo bars zijn dus goed voor je haar én voor het milieu.

Wat shampoo en conditioner bars beter maakt dan flessenversies is dat er geen water aan is toegevoegd. Dit betekent dat je er minder van kunt gebruiken, wat goed is voor je haar en voor de planeet.

Als je een shampoo bar vergelijkt met een fles vloeibare shampoo, is het gemakkelijk te zien hoeveel geconcentreerder de bar is. Door minder product te gebruiken bij het wassen van je haar met dit type bar, bespaar je geld en help je mee om onnodige stoffen uit onze watervoorraad te houden.

Plasticvrij alternatief voor in de badkamer

Onze shampoo bars zijn goed voor mens, milieu en de portemonnee! Naast dat de natuurlijke zeep erg milieuvriendelijk is, is het omgerekend ook nog eens goedkoper. Eén shampoo bar staat namelijk gelijk aan ongeveer 80 wasbeurten en dat zijn maar liefst 3 volle shampoo flessen. Door dit plasticvrije alternatief te gebruiken bespaar je dus op je portemonnee, maar ook een hoop plastic afval, terwijl je fijne en kwalitatieve zeep kunt blijven gebruiken!